Wil je een Siberische Husky kopen? 

Klik op de foto’s en ontdek de prachtige pups!

“Intelligent, vriendelijk en extravert!”

BESCHIKBAAR 750

Alle pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd en gecontroleerd door de dierenarts. De pups worden verkocht met officieel Europees Paspoort en met een schriftelijk garantiebewijs van 2 jaar voor erfelijke afwijkingen. Zo kan je zonder zorgen jouw perfecte Siberische Husky kopen!

Huskies zijn een populair ras vanwege hun unieke kenmerken en eigenschappen. Een husky heeft een markante uitstraling met hun dikke vacht, rechtopstaande driehoekige oren, en heldere, amandelvormige ogen. Ze komen voor in verschillende kleuren, zoals zwart, grijs, rood en agouti, en hebben vaak opvallende gezichtsmarkeringen.

Een Husky is energiek en speels, heeft een actieve levensstijl, zijn vaak zeer sociaal en vriendelijk en kenmerken zeer weinig agressie. Oorspronkelijk gefokt als sledehonden, hebben huskies een uitstekend uithoudingsvermogen. Ze kunnen goed presteren in activiteiten zoals canicross en hondensleeën.

Een husky kopen? Het is echter belangrijk op te merken dat huskies toewijding, training en veel beweging vereisenvom gelukkig en gezond te blijven. 

Meer weten over onze puppy’s?

Jouw zekerheden:

BESTE
PRIJS-KWALITEIT

Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We combineren sterke prijzen en goede zorg met een uitmuntende service.

ONZE
STANDAARD

Uitgebreide vaccinaties, Ontworming, Europees Paspoort, Microchip, Registratie, Correcte Informatie, Schriftelijke garantie.

DIERENARTS-
CONTROLE

Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle door onze dierenarts. Steeds uitgebreid aandacht voor alle parameters.

SCHRIFTELIJKE
GARANTIE

De garantiebepalingen “zwart op wit” op papier! Bij ons zijn woorden geen ijle lucht. Wat we beloven, is wat we doen. Dat garanderen we je graag.

SNELLE
THUISLEVERING

Beschikt je over te weinig tijd? Is de afstand te groot? Kan je je moeilijk verplaatsen? Maak dan gebruik van onze snelle thuislevering!

ERKENDE
HONDENKENNEL

Puppywereld is een erkende kennel. Zo ben je zeker van afkomst, gezondheid, dierenwelzijn, correcte informatie en de garantie.

Hulp nodig?