Wil je een Pomeriaan kopen? 

Klik op de foto’s en ontdek de prachtige pups!

“Toegewijd, levendig en attent!”

BESCHIKBAAR

Alle pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd en gecontroleerd door de dierenarts. De pups worden verkocht met officieel Europees Paspoort en met een schriftelijk garantiebewijs van 2 jaar voor erfelijke afwijkingen. Zo kan je zonder zorgen jouw perfecte Pomeriaan kopen!

Een Pomeriaan kopen?

Pomeriaan pups zijn kleine hondjes, waardoor ze makkelijk te houden zijn. Ze zijn net iets kleiner dan een dwergkeeshond en ze zijn voller van vacht. Pomeriaantjes zijn erg aanhankelijk. Pomeriaan pups zijn zeer trouwe hondjes. Een Pomeriaan pup is een goed gezelschapshondje omdat ze erg intelligent zijn en jouw stemming goed aanvult. De Pomeriaan pup staat dus voor je klaar in goede en slechte tijden. Daarnaast zijn zij zeer oplettend en levendig.

Wil je de trotse eigenaar worden van een schattige Pomeriaan puppy? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte metgezel voor jou! Onze adembenemende Pomeriaan puppy’s wachten op een liefdevol thuis.

Meer weten over onze puppy’s?

Jouw zekerheden:

BESTE
PRIJS-KWALITEIT

Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We combineren sterke prijzen en goede zorg met een uitmuntende service.

ONZE
STANDAARD

Uitgebreide vaccinaties, Ontworming, Europees Paspoort, Microchip, Registratie, Correcte Informatie, Schriftelijke garantie.

DIERENARTS-
CONTROLE

Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle door onze dierenarts. Steeds uitgebreid aandacht voor alle parameters.

SCHRIFTELIJKE
GARANTIE

De garantiebepalingen “zwart op wit” op papier! Bij ons zijn woorden geen ijle lucht. Wat we beloven, is wat we doen. Dat garanderen we je graag.

SNELLE
THUISLEVERING

Beschikt je over te weinig tijd? Is de afstand te groot? Kan je je moeilijk verplaatsen? Maak dan gebruik van onze snelle thuislevering!

ERKENDE
HONDENKENNEL

Puppywereld is een erkende kennel. Zo ben je zeker van afkomst, gezondheid, dierenwelzijn, correcte informatie en de garantie.

Hulp nodig?