Wil je een Golden Retriever kopen?

Klik op de foto’s en ontdek de prachtige pups!
“Vriendelijk, intelligent en betrouwbaar!”
BESCHIKBAAR 800
Alle pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd en gecontroleerd door de dierenarts. De pups worden verkocht met officieel Europees Paspoort en met een schriftelijk garantiebewijs van 2 jaar voor erfelijke afwijkingen. Zo kan je zonder zorgen jouw perfecte Golden Retriever pup kopen!
Op zoek naar de perfecte metgezel voor jouw gezin? Overweeg dan een Golden Retriever te kopen bij Puppywereld. Onze liefdevol gefokte Golden Retrievers beloven niet alleen onvoorwaardelijke loyaliteit, maar brengen ook een stralende vreugde in jouw huis. Ontdek de warmte en genegenheid van een Golden Retriever – jouw ideale viervoetige vriend wacht op je!
 

Meer weten over onze puppy’s?

Jouw zekerheden:

BESTE
PRIJS-KWALITEIT
Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We combineren sterke prijzen en goede zorg met een uitmuntende service.
 
ONZE
STANDAARD
Uitgebreide vaccinaties, Ontworming, Europees Paspoort, Microchip, Registratie, Correcte Informatie, Schriftelijke garantie.
 
DIERENARTS-
CONTROLE
Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle door onze dierenarts. Steeds uitgebreid aandacht voor alle parameters.
 
SCHRIFTELIJKE
GARANTIE
De garantiebepalingen “zwart op wit” op papier! Bij ons zijn woorden geen ijle lucht. Wat we beloven, is wat we doen. Dat garanderen we je graag.
 
SNELLE
THUISLEVERING
Beschikt je over te weinig tijd? Is de afstand te groot? Kan je je moeilijk verplaatsen? Maak dan gebruik van onze snelle thuislevering!
ERKENDE
HONDENKENNEL
Puppywereld is een erkende kennel. Zo ben je zeker van afkomst, gezondheid, dierenwelzijn, correcte informatie en de garantie.
Hulp nodig?