Wil je een Dwergkees kopen? 

Klik op de foto’s en ontdek de prachtige pups!

“Toegewijd, levendig en attent!”

VANAF 750/900 EUR

Alle pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd en gecontroleerd door de dierenarts. De pups worden verkocht met officieel Europees Paspoort en met een schriftelijk garantiebewijs van 2 jaar voor erfelijke afwijkingen. Zo kan je zonder zorgen jouw perfecte Dwergkees kopen!

Een dwergkees kopen?

Een dwergkees is een zeer populaire gezelschaps- en gezinshond. Het zijn schattige, kleine dieren en hebben een betrouwbare kop en grote knoopogen waardoor ze zelfverzekerdheid en intelligentie uitstralen. Een dwergkees kopen is een super idee omdat ze hun baasjes erg gelukkig maken.

Wil je de trotse eigenaar worden van een schattige Pomeriaan puppy? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte metgezel voor jou! Onze adembenemende Pomeriaan puppy’s wachten op een liefdevol thuis.

Meer weten over onze puppy’s?

Jouw zekerheden:

BESTE
PRIJS-KWALITEIT

Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We combineren sterke prijzen en goede zorg met een uitmuntende service.

ONZE
STANDAARD

Uitgebreide vaccinaties, Ontworming, Europees Paspoort, Microchip, Registratie, Correcte Informatie, Schriftelijke garantie.

DIERENARTS-
CONTROLE

Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle door onze dierenarts. Steeds uitgebreid aandacht voor alle parameters.

SCHRIFTELIJKE
GARANTIE

De garantiebepalingen “zwart op wit” op papier! Bij ons zijn woorden geen ijle lucht. Wat we beloven, is wat we doen. Dat garanderen we je graag.

SNELLE
THUISLEVERING

Beschikt je over te weinig tijd? Is de afstand te groot? Kan je je moeilijk verplaatsen? Maak dan gebruik van onze snelle thuislevering!

ERKENDE
HONDENKENNEL

Puppywereld is een erkende kennel. Zo ben je zeker van afkomst, gezondheid, dierenwelzijn, correcte informatie en de garantie.

Hulp nodig?