Wil je een Cavalier kopen?

Klik op de foto’s en ontdek de prachtige pups!

“Aanhankelijk, zachtaardig en gracieus!”

BESCHIKBAAR VANAF 1150

Alle pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd en gecontroleerd door de dierenarts. De pups worden verkocht met officieel Europees Paspoort en met een schriftelijk garantiebewijs van 2 jaar voor erfelijke afwijkingen. Zo kan je zonder zorgen jouw perfecte Cavalier kopen!

Waarom een Cavalier kopen? Weet dat het geliefde huisdieren zijn vanwege hun charmante en aanhankelijke karakter, evenals andere kenmerken – zoals gehoorzaam, gezinsvriendelijk, compact, weinig agressief en goede levensverwachting – die hen tot populaire metgezellen maken.

Wacht niet langer en ontdek de vreugde van het hebben van een Cavalier King Charles Spaniël in jouw leven. Puppywereld staat klaar om je te helpen bij elke stap van deze opwindende reis. Neem vandaag nog contact met ons op en laat de liefde beginnen!

Meer weten over onze puppy’s?

Jouw zekerheden:

BESTE
PRIJS-KWALITEIT

Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We combineren sterke prijzen en goede zorg met een uitmuntende service.

ONZE
STANDAARD

Uitgebreide vaccinaties, Ontworming, Europees Paspoort, Microchip, Registratie, Correcte Informatie, Schriftelijke garantie.

DIERENARTS-
CONTROLE

Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle door onze dierenarts. Steeds uitgebreid aandacht voor alle parameters.

SCHRIFTELIJKE
GARANTIE

De garantiebepalingen “zwart op wit” op papier! Bij ons zijn woorden geen ijle lucht. Wat we beloven, is wat we doen. Dat garanderen we je graag.

SNELLE
THUISLEVERING

Beschikt je over te weinig tijd? Is de afstand te groot? Kan je je moeilijk verplaatsen? Maak dan gebruik van onze snelle thuislevering!

ERKENDE
HONDENKENNEL

Puppywereld is een erkende kennel. Zo ben je zeker van afkomst, gezondheid, dierenwelzijn, correcte informatie en de garantie.

Hulp nodig?